loader

MedCannabis története

MedCannabis története

MedCannabis csapata hosszas "kutatómunka" során, Magyarországon és a közép-európai régióiban elsők között hozta létre ezt az innovatív édességet, amely lehetővé teheti a nassolást, kiegyensúlyozott életmód, étrend folytatása mellett is. Igen! Véleményünk szerint az elsők között vagyunk​, akik a hagyományos fagylaltot tovább gondolták!

Erre büszkék is vagyunk!

Fontos kiemelnünk, hogy fagylaltjaink nem tartalmaznak THC-t. Édességünk számos ízben, cukor, laktózmentes, valamint vegán változatban is elérhető, így teljességgel „bűntudatmentesek”, és bárki könnyedén az étrendjébe tudja illeszteni őket. Édességünk fogyasztását bátran merjük ajánlani a felnőtt korosztály számára. CBD mentes termékeinket, bátran fogyaszthatják gyermekek és élsportolók is, valamint várandósság és a szoptatás alatt álló személyek is.

Történelmünk! A kezdet!

A THC mentes CANNABIS fagylalt ötlete 2018-ban vetődött fel elsőnek, és a szakmai tapasztalatot és szakmai tudást a hagyományos fagylalthoz egy jó barátunk adta, akinek lassan egy évtizedes tapasztalata és siker története van, így bátran beszállítónkká is tettük, mert a hagyományos fagylaltját, egy szóval értékelném „óriási” minden téren! Tehát az alapok megvoltak, és egy év tesztelés után, bátran mondhatjuk, hogy a receptek (amit titkosan kezelünk) és a THC mentes Cannabis fagylalt receptje „megszületett” 2019. év végére. Az üzemi engedélyek is készen álltak a „startra”! 2020 közepén az üzemi termelést megkezdtük, és ezzel egy álom valósult meg! Még egyszer köszönjük a MedCannabis ice cream csapatnak, akik részt vettek a tesztelés időszakon és a barátunknak, aki csapatunk oszlopos tagja lett! Együtt hiszünk ebben a nagyszerű ötletben!

MedCannabis alapítók


 

+36 20 390 2822

img
Legyél naprakész!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

FRANCHISE PARTNER! CSATLAKOZZ MOST!

Ne legyél átlagos!
Legyél inkább különleges, és egyedi!

© Copyright MEDCANNABIS 2019

Weboldalon látható képek, illusztráció jellegűek! Édességeink THC pszichoaktív hatóanyag mentesek. A weboldalon látható egyes tartalom másolása tilos!